Tentang LongAsia

We provide comprehensive services such as securities and futures foreign exchange trading, asset management, and liquidity settlement to our global clients.

Pengenalan Syarikat

LongAsia Group adalah syarikat yang menjalankan pelbagai perniagaan dan melangkau di serantau nya. Kami menyediakan perkhidmatan yang komprehensif seperti perdagangan sekuriti dan perdagangan tukaran asing, pengurusan aset, dan penyelesaian kecairan kepada pelanggan global kami melalui anak-anak syarikat.

Profesionalisme, reputasi dan kualiti kami yang diiktiraf oleh pihak berkuasa monetari multinasional, pelbagai lesen, pelbagai perniagaan dan pengawasan kandungan emas yang tinggi di sempadan teknologi, menyediakan perkhidmatan peribadi kepada pelanggan.

Kelayakan Pengawal seliaan

Perniagaan kami berkembang di seluruh dunia, menerima pengawasan kewangan dari banyak negara dengan standard yang tinggi dan mewujudkan persekitaran perdagangan yang selesa dan boleh dipercayai untuk setiap pelanggan.

Indonesia Commodity & Derivatives Exchange (ICDX)

ICDX Clearing License (No:165/SPKK/ICH-ALLL/VIII/2018)
ICDX Membership License (No:188/SPKB/ICDX/DIR/VIII/2018)

Otoritas Jasa Keuangan (OJK)

Securities and Futures Commission of Hong Kong (SFC)

Keselamatan Kewangan

Atas permintaan pihak pengawalselia, dana pelanggan akan disimpan dalam akaun amanah yang berasingan, dan tertakluk kepada pemantauan keselamatan yang ketat. Keadaan perniagaan LongAsia tidak akan menjejaskan sebarang sekuriti kewangan dan pengurusan aset klien (Central Entity No: BGX443)

Audit Pematuhan

Dijalankan oleh ComplianceAsia

Falsafah kami

“Kewangan yang Baru, Teknologi yang Baru, Dunia yang Baru” menyediakan pelanggan global dengan perkhidmatan berkualiti tinggi dan komprehensif.

Jenis Bisnes

Dagangan Berjangka

Derivatif

Keselamatan Dagangan

Pengurusan Kewangan